Veteranendag 2013

Veteranen Bevrijdingsconcert 2015

Op 29 maart is in Borculo door de Fanfare "Bereden Wapens"  o.l.v. Ritmeester Harold Lensen een prachtig concert ten gehore gebracht.

Na het openingswoord van onze burgemeester waar werd stilgestaan bij onze bevrijding 70 jaar geleden "Onze vrijheid ging in 5 dagen verloren en het duurde 5 jaar om hem terug te krijgen" een spreuk die op de Grebbeberg nog steeds diepe indruk maakt op iedereen.

De Ritmeester bracht daarna met zijn orkest een mooi stuk muziek waarna er via wat zijstapjes al gauw een mooi gevoel van vrede en vrijheid ontstond en na de pauze werd het helemaal feest toen de Glen miller sound voorbij kwam

Diverse mooie muziekstukken zoals de Royal airforc mars, Lawrence of arabia,Soldaat van Oranje maar ook ingetogen liedjes "Het dorp, of mag ik dan", die werden gezongen door Liset Vrugteveen raakten soms een snaar.

Na de laatste noten werd door Mans Koster het orkest en de vele vrijwilligers hartelijk bedankt en werd iedereen op het toneel verrast met een prachtige bos bloemen.

Het was al met al een prachtige middag die men niet snel vergeten zal.

Een dank gaat uit naar al die mensen deze middag mogelijk hebben gemaakt.

 

Zonder de tomeloze medewerking van "Muziekgebouw de Volharding" vele sponsoren, politie, ehbo,gemeente was dit onmogelijk geweest, de stichting dankt dan ook al deze medewerkers.

 

Direct hulp nodig?

Het Centraal Aanmeldpunt van het Veteraneninstituut is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar!

Bel 088-334 00 00

of stuur een e-mail naar:

info@veteranenloket.nl