Veteranendag 2013

Jan de Graaf

Gistermiddag onze maandelijkse veteranenmiddag, grote opkomst , we werden meteen verrast door onze residentie houder Dinant Prinsen, er stond een oranjetompouce voor ons klaar.

Maar de grootse verrassing kwam nog, bij het bekijken van de krantenfoto van de gedecoreerden t.g.v . de koninklijke verjaardag, daar stond onze collega veteraan Jan  De Graaf op de voorste rij.

Waaraan had Jan dit te danken, nou dat was nogal wat ,iets met de BMAC, vrijwillig gymleraar bij de gymnastiek, ook het rode kruis en veilig verkeer Nederland de zonnebloem en het politieteam Berkelland konden op Jan rekenen.

Wat er nu net ontbrak in het rijtje is dat Jan sinds het terugtreden Van Wim Kemperien ook zorgt voor onze bloemlegging op  4 mei in Borculo en Jan zorgt er ook nog voor dat de uitnodigingen voor onze jaarlijkse veteranendag bij onze mensen in de voormalige gemeente Borculo in de bus komt.

Dus Jan dat lintje komt ook van ons!!!!

Ook leuk was dat mevrouw Prinsen meteen kwam met, ik heb een bosje tulpen zal ik dat hem ook namens jullie platform aanbieden, goed natuurlijk ,  dan doe ik er ook nog een fles oranjebitter bij

 

Direct hulp nodig?

Het Centraal Aanmeldpunt van het Veteraneninstituut is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar!

Bel 088-334 00 00

of stuur een e-mail naar:

info@veteranenloket.nl